Området | A/B Lilleskov 1 og 2

A/B Lilleskov 1 og 2

Beliggenheden i udkanten af Augustenborg by er idéel, tæt på gode indkøbsmuligheder, og tæt på skøn natur.

Byen byder på det historiske slot bygget i 1663 med en smuk park, der kranses af Augustenborg Fjord, med lystbådehavn på den ene side og statsskov på den anden. I parken finder man Augustiana, en spændende skulpturpark og kunstcenter, og til de aktive er der svømmeklub og roklub.

Byen byder på mange sportslige aktiviteter med tennisklub, badminton, kegleklub samt sportshal med fitnesscenter

I udkanten af Augustenborg finder man en 18 hullers golfbane (i gå-afstand fra Lilleskov), og få kilometer herfra, i Nordborg, er der yderligere en 18 hullers golfbane.

Als er rig på historiske minder og smuk natur, men også fremtiden er der tænkt på, med den spændende oplevelsespark, Danfoss Universe.

Kun 6 km borte finder vi Sønderborg by, der med Sønderborg Slot som centrum for de mange historiske minder, også rummer et rigt kulturliv med landsdelens symfoniorkester i Alsions koncertsal og en aktiv teaterforening.

Fra byen er der togforbindelser til resten af landet, og byens lufthavn byder på daglige forbindelser til København, og dermed resten af verden!

Med bil er der ganske kort til motorvejsnettet, og fra Fynshav Færgehavn er der kun 1 times sejlads til Fyn, med færgeafgang hver 2. time.

Området

Som det ses ligger vores boliger godt placeret ved skov og vand, tæt ved byen og med det åbne landskab som nærmeste nabo. Her er "luft" imellem og rundt om husene og ude omkring er der plads til fritidsinteresser af enhver art.