Ejendommen | A/B Lilleskov 1 og 2

A/B Lilleskov 1 og 2

Ejendommen

Bebyggelsen består dels af rækkehuse i et plan og 2 etagers boligklynger. Til hvert rækkehus hører der terrasse, lille have samt integreret carport. Boligklyngerne med 8 boliger i hver har et fælles flot indgangsparti med glasfacade, et opvarmet klinkebelagt fællesområde med trappe og elevator til de øverste boliger. De store fællesområder på begge etager giver gode muligheder for at nyde naturen indefra, og god plads til socialt samvær. Til Lejlighederne i stueetagen hører to terrasser. Lejlighederne på 1.sal har alle stor hjørnealtan. Til hver lejlighed hører carport og redskabsskur.

Lejlighederne er i forskellige størrelser.

Byggeriet er udført i betonelementer, hulmur isoleret med 125 mm mineraluld og ydermure i teglsten. Tag af vingeteglsten med undertag og 250 mm mineraluldsisolering. Loftet er beklædt med gipsplader, der er spartlet og malet.

Vinduesrammer og terrassedøre er VELFAC i træ/alu med termoglas (U-værdi 1,1) termostatregulerede radiatorer, tilslutning til Sønderborg Fjernvarme.

Alle materialer er stort set vedligeholdelsesfri, og hele byggeriet lever op til højeste standard.

Indretningen er tilpasset ”den tredje alders” behov med vedligeholdelsesfri materialer, parketgulve overalt, klinker i badeværelse og toilet, HTH-køkken med keramisk kogeplade, indbygningsovn, køle/fryseskab, opvaskemaskine og emhætte. Alle boliger er tilsluttet centralt ventilationsanlæg, der sikrer et godt indeklima.

Der er installeret dørtelefon, telefon- og antennestik samt tilslutning for vaskemaskine og tørretumbler i teknikrum.